Långpromenad

Idag tog vi en långpromenad med våra vänner och Rufus. Charlie och Rufus sprang lösa mer eller mindre hela vägen. Vi blev så stolta ;-)

Vi gick upp till Biltema och så köpte husse en skrinda till mig och Charlie. Tack älskling!

Måste dock säga att herregud vilken dålig kvalité. I butiken sa de att när vi lämnat butiken med skrindan så får vi absolut inte reklamera den. Jag frågade om det var någon som lämnat tillbaks någon skrinda någon gång, "ja någon gång har det hänt, men tar ni med den ut nu så får ni inte lämna tillbaks den"

Vi köpte den, 500kr. DIREKT utanför butiken så krånglar styrleden, upptäcker att en mutter trillat av. Vi fick en ny mutter, motvilligt, de var så jävla snoffsiga och ville tyckte att vi var jobbiga. När vi kom hem sen så slutade styret fungera igen och då har muttern lossnat - igen! Såå dåligt.

De hade dessutom monterat däcken heeelt snett och hela vägen hem vinglade den och däcken såg förjävliga ut. Vi ska försöka fixa det själva imorgon, fixa däcken och nya muttrar. Men det känns ändå surt när man precis betalat för en helt ny och så måste man själv köpa till delar fastän dom ingår. Dåligt.

Ska klaga till Biltemas kundtjänst. För både servicen i butiken var kass och produkten i sig.

Så köp aldrig Biltemas Skrinda!!