banankladdkakaohhh.. kladdkakan blev jättegod!! Jag la dit en till banan och värmde lite bär som tillbehör.. toppbetyg av mig!

kalasIgårkväll var vi bjudna på 75 årskalas hos Christophers farfar - såhär såg vi ut!

Idag har jag gjort så lite som möjligt. Var en sväng hos mamma i förmiddags, lämnade och hämtade lite saker. För ett par timmar sedan tog jag med Charlie ut på en cykeltur, hon är fortfarande skitjobbig att cykla med i typ 5 minuter. Hon biter och hoppar som en jäkla kossa på drugs. Men sen när hon inser att fan de är ju bara att springa haha, så går det skitbra! Både hon och jag får motion ;-) Nu ikväll är jag ensam hemma och har gjort Pasta Cabonara till kvällsmat och banankladdkaka till efterrätt. Det är sällan det blir gott när jag bakar i min lägenhet, för jag har en kombinerad ugn/micro. Men det luktar iallafall gott, ska smaka senare. Annars är jag grym på bakning, hihi!

Imorgon ska vi iväg till Hånger och våra släktningar där. Det är Hånger-dagen så det blir lite loppis och aktion haha, kanske man kan fynda? Vid 12.00 är vi bjudna på middag hos min gammelfarmor där ute så det blir en lugn och stilla morgondag. ♥