Dag 8

Dag 8 – Har du och din hund tävlat?

Dags för dag 8 på listan. Jag och Charlie har aldrig tävlat och jag har inga planer på det heller.
Sådärja! Nu sitter jag i soffan, har precis ätit lunch och sagt hejdå till Stoffe. Kollar på Lyxfällan på tv3play. Vilka jävla idioter det finns. Paret som det handlar om den här gången har skulder på över en miljon kronor. Samtidigt går dom och tatuerar sig, köper ringar för 10.000 kr och massa annat onödig skit. Jag tycker att dom får skylla sig själva. Det är ju inte ett dugg synd om dom. 

Imorgon ska vi iväg på en hemlig roadtrip!

Dag 7

Dag 7 – Hundsport


Jag tränar inte agility eller något sådant med Charlie. Vi tränar inget speciellt egentligen, vi kastar frisbee varje dag och både hon och jag tycker det är kul och givande. Frisbee's är det bästa hon vet och hon blir alltid överlycklig när hon ser att jag tar fram den hihi. Min sötnos! 

Idag har jag och Stoffe varit på stan på förmiddagen. Jag som normalt snålar jättemycket, köpte idag lite kläder till mig själv. Jag behövde det verkligen och jag köper aldrig något om jag inte behöver det ;-) på riktigt! Det fick bli två fina linnen och en kofta. Koftan är min favorit! Marinblå med bruna mockalappar på armbågarna.

Efter stan så åkte vi till Hånger och min gammelfarmor, sen kom farmor och farfar dit från Danmark också. Fick höra om deras minisemester till pappa på Malta. Så fuskigt, jag vill också tillbaks dit! Nu är det svinkallt här ju.Jag och älskling när vi var hos pappa på Malta. Här var vi i St. Peters Pool. Ett hemligt och undangömt paradis ;-)

Dag 6 på listan

Dag 6 – Renras eller blandras?
För att svara på dagens fråga så är Charlie en renrasig Border Collie :-)Idag har jag varit hemma hos mina kusiner hela dagen. Där fick jag agera massös, något de tyckte att jag borde satsa på istället för omvårdnad haha. Annars så har jag precis kommit hem, käkat och öppnat post. Fått allt jag beställt till min iPhone nu. Så NU får det gäääärna bli måndag så jag kan använda min iPhone! ♥