Pimp my ride

Även om vi är besvikna på kundbemötandet på Biltema Värnamo, monteringen och kvalitén på skrindan så lär vi ju behålla den. Så, om vi lyckas fixa i ordning den så den blir användbar så vill jag ju pimpa den!

Jag behöver hjälp med "designen". Det enda jag vet är att jag vill att det ska stå CHARLIE på den.
Vi gillar starka, lysande färger. Är öppen för förslag! Hur skulle du gjort?

Mått: 930 x 600 x 580 mm (lxbxh)
 

Långpromenad

Idag tog vi en långpromenad med våra vänner och Rufus. Charlie och Rufus sprang lösa mer eller mindre hela vägen. Vi blev så stolta ;-)

Vi gick upp till Biltema och så köpte husse en skrinda till mig och Charlie. Tack älskling!

Måste dock säga att herregud vilken dålig kvalité. I butiken sa de att när vi lämnat butiken med skrindan så får vi absolut inte reklamera den. Jag frågade om det var någon som lämnat tillbaks någon skrinda någon gång, "ja någon gång har det hänt, men tar ni med den ut nu så får ni inte lämna tillbaks den"

Vi köpte den, 500kr. DIREKT utanför butiken så krånglar styrleden, upptäcker att en mutter trillat av. Vi fick en ny mutter, motvilligt, de var så jävla snoffsiga och ville tyckte att vi var jobbiga. När vi kom hem sen så slutade styret fungera igen och då har muttern lossnat - igen! Såå dåligt.

De hade dessutom monterat däcken heeelt snett och hela vägen hem vinglade den och däcken såg förjävliga ut. Vi ska försöka fixa det själva imorgon, fixa däcken och nya muttrar. Men det känns ändå surt när man precis betalat för en helt ny och så måste man själv köpa till delar fastän dom ingår. Dåligt.

Ska klaga till Biltemas kundtjänst. För både servicen i butiken var kass och produkten i sig.

Så köp aldrig Biltemas Skrinda!!Påsk i sommarstugan

Igår vid lunch åkte vi ut till sommarstugan där min danska familj var. Vi har varit där ute varje år så länge jag kan minnas. Vi åt god mat och så tog vi en låång promenad i skogen. Charlie är så duktig som går lös och lyssnar direkt, annat var de när hon var i tonåren. Fyfasen.

Efter promenaden lekte vi allihopa på isen och hade snöbollskrig. Charlie lyckades fälla min farbror så vi kunde mula han med snö! Duktig tjej!