Lunchdax Fodax


Mamma hade fixat lite go-mat till Charlie idag. En påse med kött. Så det fick Charlie tillsammans med sin Fodaxlunch idag. Lyxigt.

Charlie äter Fodax ca tre gånger om dagen och hon är en nattätare, så på natten får hon 2 dl Standardt Extra.
Hon är ju så smal och har svårt för att gå upp i vikt, men med denna kombon tror jag faktiskt att hon gått upp lite. Hon ser iallafall inte så insjunken ut längre :-)

Det som också är bra med att hon får torrfoder, är att om vi ska iväg en hel dag så är magen van vid torrfoder så det blir ingen "chock" när hon väl får det. Detta funkar iallafall superbra för oss! Hon älskar sin Fodax och det är ju toppen! Vi får 8kg mer med Fodax för samma pris som när vi fick 12kg Bravo.

Vi är jättenöjda!Lek i snön

Jag har fått medicin idag så förhoppningsvis blir jag bättre snart. Tog med kameran ut och tog lite bilder på Charlie när hon lekte med husse!

Sjuk

Efter skolan igår mådde jag verkligen skitdåligt, sov hela dagen, kvällen och natten. Vaknade upp idag och mådde ännu värre så jag fick sjukanmäla mig idag. Var ute på förmiddagen med Charlie och sen sov vi i måånga timmar. Släppte ut Charlie för en stund sen så hon fick busa av sig med husse och nu ligger vi båda i soffan.

Charie är precis som sin BC-vän TinTin, väldigt trött och slö under löptider.
Det är skönt dagar som dom här, att man inte behöver ge henne lika mycket uppmärksamhet som annars, för hon är ju lika seg och trött som jag!

Host och puss från oss i soffan