Snön är här!Snön är äntligen här! Charlie blev så in i bomben överlycklig! Chess fattar ingenting och har inte reagerat så mycket på vår fina snö... :-) 

Matchande vinterkängor från Icebug! 

Vill du gifta dig med mig?

Två dagar innan julafton överraskade sambon mig med en hotellövernattning i Halmstad! Vi avslutade kvällen med en fin och väldigt god middag på en resturang i centrum...Trodde jag ja! 

När vi landat på hotellrummet efter middagen så säger Christopher att han älskar mig och ställer sedan frågan "Vill du gifta dig med mig?" Jag blev så chockad. "På riktigt?!" Sa jag flera gånger. Jag kunde inte tro att det var sant. I handen höll han en otroligt vacker ring. "JA!" Svarade jag sedan.. 

JA! Jag ska gifta mig med min kärlek och bästa kompis. Jag är så lycklig. Jag tittar på min fina ring flera gånger om dagen. Den är så vacker. Min älskade Christopher.. Tack för att du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen. 


Ungjävlar


På en kvällspromenad kommer en unge springandes i full fart mot oss. Han skriker och vrålar. Viftar med händerna. Försöker skrämma hundarna. Jag tittar på hans föräldrar som går en bit bakom han, de säger inte ett ord. De låter deras barn skrikandes springa fram till två okända hundar i mörkret. Jag säger åt ungen att sluta skrika. Han skiter i vad jag säger och fortsätter vråla. Jag säger att hundarna kommer att bita han om han fortsätter. Då slutar han och springer tillbaks till sina föräldrar. Nu skulle mina hundar aldrig bitas, speciellt inte ett barn, men tänk att man måste gå så långt som att "hota" innan de lyssnar och vad fan var det för fel på föräldrarna? Orkar inte...

På en annan kvällspromenad i helgen så passerar vi en skola. Vi hör hur ett grabbgäng vrålar och sparkar på något. Vi går dit och ungarna springer fort iväg! Vi ser att de sparkat sönder en soptunna och allt skräp ligger utspritt. Jag ropar efter dem att det är kameraövervakning här och att de kommer att synas på filmen. En pojke vågar gå tillbaks till oss. Han skyller på att det var hans vän som sparkade. Vi förklarar vilka konsekvenser det kan bli av att dem vandaliserar saker och medan vi läxar upp ungen vågar en till pojke komma fram, dock säger han ingenting. Den första pojken skäms och börjar samla ihop skräpet igen. Vi sa att det är bra att han tar ansvar för det de gjort och att han får prata med kompisen som gjorde detta, för hur kul är det att samla upp äckligt skräp med hundbajs och liknande! ;-)

Hmm, Ja man möter olika individer varje dag på promenaderna, vissa möten är bra andra inte...