Noll energi

Idag har vi inte fått mycket gjort. Efter jobbet idag var jag helt slut, noll energi kvar och ändå sitter jag bara på mitt kontor haha. Charlie var också jättetrött idag. Vi la oss i sängen när jag kom hem och sov några timmar.
Sen hälsade vi på hos mamma. Spelade tennis när husse kom hem också. Nu är det läggdags, jobb imorgon igen och på kvällen är vi bjudna på middag hos Rufus ägare ;-) Hoppas att vi är piggare imorgon.


God natt!

Världsrekord

Nytt världsrekord har slagits i flest hundar i en proffessionell photo shoot. Över 500 bordercollies deltog i Australien.

Foto: ffire photography

Sommarstugan

I förmiddags var vi på marknad med vännerna en stund och sedan åkte jag och Charlie till sommarstugan. Vi kom hem för en liten stund sedan. Charlie vågade sig i vattnet från bryggan idag och var såå duktig hela dagen.

När vi andra var inne så låg hon ute utan koppel i trädgården och vilade.
När barnen lekte med henne så var hon också jätteduktig. Hon älskar verkligen barn! Hon har badat, fångat frisbees och bollar idag så nu är hon trött.

Vi grillade fläskstek och åt farmors goda mat. Satte i båten i sjön också.
När jag kom hem så förade husse med våra vänner och sedan fortsatte de vidare. Charlie har precis käkat och jag ska snart lägga mig. Trötta tjejer här hemma nu.

Natti!