Veterinärsbesök

 
Igår fick jag springa ut och in med Charlie, hon hade svår diarré. Det bara rann och rann. Vid 02 inatt väckte hon mig och då ser jag att hon bajsat ner hela badrummet. Det var bara att klä på sig och springa ut igen. Stod där och stackars Charlie bara bajsade och bajsade. Sen blev det städning.

06 gick husse ut med henne och då rann det fortfarande. 
7.30 skulle jag gå ut med henne igen och då kunde hon inte ställa sig upp. Bakbenen var förlamade mer eller mindre ett tag. Hon försökte men kunde inte komma upp från golvet. Fick hjälpa henne ut och ringde pappa i panik. Det rann fortfarande ur baken på henne. Under morgonen hade min kompis koll på henne ett tag. Charlie var intresserad av sin boll och ville leka men fortfarande slö och hade svårt att ställa sig upp ordentligt. 

Husse åkte hem från jobbet, hämtade upp Charlie och mig sen åkte vi till veterinären.

De sa att det förmodligen är något virus. Så som vi människor kan bli sjuka på vintern så kunde hundar också bli det sa hon. Fick hem diarsanyl som funkat jättebra på Charlie tidigare, så nu är det bara att vänta på att hon ska bli bättre. Skönt att det är helg nu... 
 
Har gråtit så mycket. När ens hund inte ens kan ställa sig upp, ja då får man panik. Usch.. 
Charlie är mitt allt och när minsta lilla händer så blir jag så rädd och orolig. ♥
 
 
Nu är vi hemma och hon sover i hallen. Hon kan gå nu men bakbenen är inte helt 100 än. 
 

Presenter!

 
När husse kom hem igår från sin tripp till Borlänge så hade han med sig lite presenter ♥
Charlie fick både tennisbollar och den här nya goa feta grisen. Oj vad hon höll på med den igår, nöff nöff nöff sa det hela kvällen, ibland hörde vi inte ens vad de sa på filmen vi såg på, för det nöffade så mycket haha. 
 
 
mmm bacon..
 
 
 
 
Jag fick den goa pläden och lite annat smått och gott. Världens bästa husse ♥

Dog parkour


Charlies bidrag till veckans utmaning på Dog Parkour Sweden :)