Hos min pappa på MaltaJag har spenderat två veckor på Malta hos min pappa med min fästis och lillebror.
Jag har haft det helt fantastiskt och tiden gick alldeles för fort. Jag känner att jag nästan är på väg ner i en depression nu när jag är i Sverige och verkligheten är ikapp. Tråkigt.

Malta bjöd på stekhet sol varje dag och mer än 35 grader i skuggan. Pappas lägenhet låg cirka 15 mintuer från havet och där spenderade vi nästan alla timmar känns det som. Helt underbart. Det fina turkosa vattnet saknar jag så mycket. På kvällarna när pappa kommit hem från sitt jobb åkte vi oftast och badade igen, inte bara i St Thomas Bay vid pappas lägenhet, men också i St Peters pool. Sistnämnda var något av det coolaste.
 Vi hoppade ifrån de 5m höga klipporna rakt ner i det varma och fina vattnet. Vi snorklade som aldrig förr.
Efter en dusch tog vi våra brunbrända kroppar och gick ner till Summer Nights och mättade våra magar, släckte törsten med massor med drinkar och vatten. Staden vaknade till liv vid 20.00 tiden och folket fortsatte umgås med vänner och familj in på småtimmarna. Det var alltid kul.

Flera gånger tog vi bussen in till Valletta. 26kr för en heldag. Vi kunde åka runt hela ön på den dagsbiljetten. Här, här kommer vi knappt till nästa stad för den summan. Vi åkte också till staden Sliema, gick i den stekheta solen längs shoppinggatorna och hamnen. På shoppingcentrumet "The Point" shoppade jag loss, nya favoritbutiken är New Look. Jag gick på fotspa och fick mina fötter lena av hungriga fiskar - kändes som små elstötar.

fler bilder kommer